Sunday, June 12, 2016

attention seeker??
thats me..
hahaha..

attention seeker kat diri sendiri x salah kot..
x babitkn sape2...
blog ni pun xde orng tahu...

x thu lah kalau luahkan dalam blog pun orng kate attention seeker...
x paham dngn pndangan orng skrng...
even its my secret blog..
dae mention skli lagi..
NO ONE KNOW ABOUT THIS BLOG..

so duk rilex je...
dae x jejas kan hubungan sape2...
just  nk luahkan perasaan..
salah ke??



Saturday, June 11, 2016

hai..
lama x update kan...
so this time x tahu nk citer pasal ape...
 tp dae dah nk habis dah sem 2...
yeay!!
rase mcm dah selalu sngt en citer pasal kawan ni...
so now lets talk about me...
hahahah..

nak cakap pasal ape eyh??
hahaha...

okay... dah nak exam ni agak busy tp x busy sangt..
busy ngn laro je sebenarnye.. belajar x sngt pun..
sbb dah nk habis sem kan...
dae rase mcm nk mulakan azam bru sem depan..
be a better person ?? maybe..
insyaAllah...
anddd maybe less the the friendship with him...
just maybe.. dae pun x suka tiba2 xde angin x de ribut tiba2 jauh...
and the most important... dae nak jd diri dae balik...
gune name bg bahasa kn diri that what i like...
tp x sume orng boleh terima kan..
ade yg ckp hipokrik... nk buat cam mne mulut orng....
 ini sume just perancangan tp mane tahu kan ade yang menjadi...

slow2 berubah ape salah nye...
x kan kita nk hidup jd orng yg sama je kan..
we need to improve ourself...

blog ni dah macam diari dae dah...
dan x de orng pun yang tahu pasal blog ni...
harap sangat x de yg tahu pasal blog...
sumenye terluah disini...

p/s: harap ape yg dirancang terjadi...

Saturday, April 30, 2016

so for this time aq akan open story psl kwn aq..
entah lah nk ckp mcm mne...
nk ckp kawan baik.. x kot...just rapat je..
skrng ni ape yang aq takut bila rapat sngt...
aq takut aq yang kecewa sbb aq takut dia tikam aq dr belakang...
sbb aq pernah alaminya..
so agak fobia bg aq nk ade kawan rapat ni...
tp aq still citer kat dia kalau aq ade masalah...
senang citer sume story aq citer kat dia...
aq pun x tahu apelah masalah aq ni...

recently birthday dia tau...
pastu aq ade gurau psl xnk kwn dngn dia...
honestly bende tu bukan gurau...(bukan x nk kwn terus)
tp sbb dia anggap gurau aq jd mcmmm
okkk.. just gurau on his birthday...
tp ade 1 ayat dia mmg buat aq terharu...
dia sentiasa ade kat sisi kawan dia bila kawan dia perlukan dia...
this what we call true friend..
even now... he always there when i need someone...

tp entah lah knp aq jd mcm ni skrng...
berfikir jauh dalam persahabatan...
mungkin sbb pengalaman yg pahit dalam persahabatan dulu membuatkan aq bnyk berfikir bila berkawan...

aq harap sangat dia x berubah even after habis diploma...
aq harap aq still dpt contact ngn dia after hbs belajar...

p/s: dae x mampu jd kawan baik tp hanya mampu  cuba jd yang terbaik untuk kawan-kawan dae...

Saturday, February 27, 2016

haiiiii...
aq dah masuk sem 2 dah kat utem ni..
sooo nk ckp U ni bestttt...
bestlah jugak but not everything fun...
hahaah... yang x fun tu xyah citer lah kan...

tp kadang2 ade buat kita sakit hati...
mane2 pun mesti ade yg kita x puas hati kan...
aq pun xnk ckp bnyk...
sbb mungkin perasaan aq je sume tu...
aq pun bukannya betul sangat...
ade je yang x puas hati ngn aq kan??
bukan sume orang boleh ngam ngn kerenah kita ni...

p/s: just be urself... no need to be hypocrite

Sunday, October 11, 2015

haiiiiiii...
kini aq kembali menjadi blogger..
dah lama x update blog...
kalau kat umah dah berabuk agaknya..
anyway... aq citerkan kisah aq lepas pmr eh..
aq masuk form 4 ngn result 5A 3B..
x gempak kan.. biasa je result pmr aq...
then aq masuk form 5 dengan result akhir tahun yg x memberangsangkan...
hehehe.. mase ni maenn je kuat... belajar pon x...
then spm aq dapat sume kredit alhamdulillah...
brp A biarlah rahsia diantara diriku sahaja...
lepas spm aq dapat masuk u... yg ni pun alhamdulillah... mmg x sangka...
aq dapat bidang yg aq nak tp bukan cos yg aq nak... faham kn..
aq dapat bidang engineering dan couse aq manufacturing engineering...

welcome to UTeM (UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA)

# minat x minat laen citer yg penting kita belajar... minat boleh pupuk...

sampai sini je dulu aq update nnt aq update lagi...
bnyk lagi kisah yg menarik menanti...
liku2 hidupku di alam universiti..
heheh.. ceh wahhh


Thursday, April 11, 2013

Adeq aq...

hai dh lame kn x update blog ni..
kli ni aq nk prknlkn aq bongsu aq...
mungkin r adek bongsu....




comel x die...
tngklh aek sape kn..
hahahah...