Saturday, April 30, 2016

so for this time aq akan open story psl kwn aq..
entah lah nk ckp mcm mne...
nk ckp kawan baik.. x kot...just rapat je..
skrng ni ape yang aq takut bila rapat sngt...
aq takut aq yang kecewa sbb aq takut dia tikam aq dr belakang...
sbb aq pernah alaminya..
so agak fobia bg aq nk ade kawan rapat ni...
tp aq still citer kat dia kalau aq ade masalah...
senang citer sume story aq citer kat dia...
aq pun x tahu apelah masalah aq ni...

recently birthday dia tau...
pastu aq ade gurau psl xnk kwn dngn dia...
honestly bende tu bukan gurau...(bukan x nk kwn terus)
tp sbb dia anggap gurau aq jd mcmmm
okkk.. just gurau on his birthday...
tp ade 1 ayat dia mmg buat aq terharu...
dia sentiasa ade kat sisi kawan dia bila kawan dia perlukan dia...
this what we call true friend..
even now... he always there when i need someone...

tp entah lah knp aq jd mcm ni skrng...
berfikir jauh dalam persahabatan...
mungkin sbb pengalaman yg pahit dalam persahabatan dulu membuatkan aq bnyk berfikir bila berkawan...

aq harap sangat dia x berubah even after habis diploma...
aq harap aq still dpt contact ngn dia after hbs belajar...

p/s: dae x mampu jd kawan baik tp hanya mampu  cuba jd yang terbaik untuk kawan-kawan dae...

Saturday, February 27, 2016

haiiiii...
aq dah masuk sem 2 dah kat utem ni..
sooo nk ckp U ni bestttt...
bestlah jugak but not everything fun...
hahaah... yang x fun tu xyah citer lah kan...

tp kadang2 ade buat kita sakit hati...
mane2 pun mesti ade yg kita x puas hati kan...
aq pun xnk ckp bnyk...
sbb mungkin perasaan aq je sume tu...
aq pun bukannya betul sangat...
ade je yang x puas hati ngn aq kan??
bukan sume orang boleh ngam ngn kerenah kita ni...

p/s: just be urself... no need to be hypocrite

Sunday, October 11, 2015

haiiiiiii...
kini aq kembali menjadi blogger..
dah lama x update blog...
kalau kat umah dah berabuk agaknya..
anyway... aq citerkan kisah aq lepas pmr eh..
aq masuk form 4 ngn result 5A 3B..
x gempak kan.. biasa je result pmr aq...
then aq masuk form 5 dengan result akhir tahun yg x memberangsangkan...
hehehe.. mase ni maenn je kuat... belajar pon x...
then spm aq dapat sume kredit alhamdulillah...
brp A biarlah rahsia diantara diriku sahaja...
lepas spm aq dapat masuk u... yg ni pun alhamdulillah... mmg x sangka...
aq dapat bidang yg aq nak tp bukan cos yg aq nak... faham kn..
aq dapat bidang engineering dan couse aq manufacturing engineering...

welcome to UTeM (UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA)

# minat x minat laen citer yg penting kita belajar... minat boleh pupuk...

sampai sini je dulu aq update nnt aq update lagi...
bnyk lagi kisah yg menarik menanti...
liku2 hidupku di alam universiti..
heheh.. ceh wahhh


Thursday, April 11, 2013

Adeq aq...

hai dh lame kn x update blog ni..
kli ni aq nk prknlkn aq bongsu aq...
mungkin r adek bongsu....




comel x die...
tngklh aek sape kn..
hahahah...